Αίτημα για ενίσχυση του προσωπικού

b_450_300_16777215_00_images_--.jpgΣυνάντηση με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη για θέματα που αφορούν τις ελλείψεις αλλά και τις δυσκολίες ενίσχυσης με προσωπικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και γενικότερα ζητήματα της περιοχής των Τζουμέρκων, είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές, σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.


Αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Υπουργού για την περιοχή, ο Δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στην ένταξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στον κατάλογο των απομακρυσμένων-παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών, έτσι ώστε οι υπάλληλοι, που υπηρετούν στην περιοχή, να δικαιούνται το αντίστοιχο επίδομα.
Ο κ. Σεντελές κατέθεσε και τα σχετικά έγγραφα αλληλογραφίας μέχρι σήμερα, επισημαίνοντας πως το ίδιο αίτημα αφορά και τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.
Η αντιμετώπιση του θέματος από την Υπουργό ήταν θετική και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς αποτελεί ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος.